Kontaktirajte nas:
skip to Main Content

Počitnice na Mediteranu

Čarobni grški otoki
zakintos grčija

Najjužnejši otok v Jonskem morju očara z odtenki zelene barve, saj je prekrit s številnimi nasadi oljk, argumov, vinogradi in različnim cvetjem.

karpatos

Presenečeni boste nad enkratnostjo tega otoka. Neokrnjena narava, tradicionalen način življenja in pristna gostoljubnost domačinov vas bo očarala.

Otok Santorini

Osupljiva vulkanska pokrajina, tradicionalno belo- modre hišice ter bele peščene in črne vulkanske plaže. Edinstven biser med grškimi otoki.

kreta

Največji grški otok ponuja bogato naravno in kulturno dediščino. Otok vrhovnega boga grške mitologije, Zeusa in zibelka zahodne civilizacije vabi.

rodos grčija

Pridružite se nam na raziskovanju otoka sonca in vitezov, ki vas bo očaral s kristalno čisto vodo, lepimi plažami, skritimi kotički in ostanki arheoloških najdišč.

Kefalonija

Opevane dolge sanjske plaže, valovanje kristalnega morja, toplo sonce in sprehod med številnimi antičnimi ruševinami vas bodo ponesle v svet grške mitologije.

lefkas grčija

Otok, kjer sodobni svet še ni posegel v otoški način življenja. Raj za deskarje in kajtarje je odlično izhodišče za odkrivanje sosednjih otokov.

samos

Prava izbira za vse, ki bi radi zbežali iz mestnega vrveža in poiskali svoj mir ob kozarcu lokalnega vina in gurmanskih jedeh.

Otok Kos

Eden najlepših in najbolj sončnih otokov Egejskega morja s prečudovitimi zlato-peščenimi plažami in več kot 2.000 letno zgodovino.

Eksotična Tunizija, Egipt in Turčija
tunizija

Vživite se v arabski svet, raziskujte širne puščave, odkrivajte starodavne ruševine in uživajte na čudovitih dolgih peščenih plažah.

egipt

Egipt ni poznan le po piramidah, privoščite si  tudi sproščujoče počitnice ob Rdečem morju. Koralni greben je raj za vse navdušene potapljače.

turcija

Dežela nasprotij, predstavlja most med Evropo in Azijo. Pustite se razvajati in okusite odlične tradicionalne turške kulinarične dobrote.

Temperamentna Kalabrija
Italija, Kalabrija

Na jugu naše sosede se nahaja prelepa Kalabrija. Medtem ko boste vi uživali v čistem in toplem morju, vas bodo razvajali z odlično kulinariko.

Počitnice za izbran okus
Back To Top