Kontaktirajte nas:
skip to Main Content

Otvoritve smučarske sezone

Avstrija

Eden večjih in boljših smučarskih centrov. Veliko kilometrov smučarskih prog ter največja in najbolj nora otvoritev smučarske sezone 2018.

Otvoritveni koncert z MIROM TODOSOVSKIM, žur v diskoteki z DJ Ney, koncert skupine Kingston ter APRE SKI zabava z Radiem Aktual + brezplačno testiranje novih smuči SALOMON.

Eno izmed bolj priljubljenih družinskih smučišč v Avstriji se lahko pohvali z več kot 50 kilometri urejenih prog.

Družinska ski opening pravljica – 1 karta = 4 smučišča. Animacija in šola smučanja za otroke ter bazeni in savne za celotno družino. Apres-Ski in DJ Nik.

Saalbach skupaj s Hinterglemmom, z 270 kilometri smučarskih prog,  predstavlja destinacijo za vse ljubitelje smučanja.

Smučarski ‘cirkus’ Saalbach Hinterglemm dejansko spada med največje  v vseh pogledih: vrhunska smučarija, bogata ponudba in še bolj nore apress ski zabave.

Smučišče na okoli 2000 m nadmorske višine nudi 30 prog, ki skupaj merijo preko 70 kilometrov in tako ustreže zahtevam različnim gostov.

Smučarske počitnice v pokrajini Salzburg omogočajo veliko zabave. Alpsko smučanje, turno smučanje, sankanje, pohod s snežnimi krplji ali sprostitev v neokrnjeni naravi.

Bad Kleinkirchheim je idealno smučišče za družine. Pričakujejo vas z več kot 100 km smučarskih prog in 40 km stez za tek na smučeh.

Najbolj znano koroško smučarsko središče, vabi s sončnih smučišč naravnost k termalnim vrelcem. Bogata ponudba termalnih kopališč s savnami in tobogani za otroke, ki ne razočara.

Italija

Eno glavnih smučarskih središč južne Tirolske, s preko 100 kilometrov smučarskih prog zadovolji tudi najzahtevnejše smučarje.

Najbolj poskočna otvoritev smučarske sezone 2018. Animacijska ekipa z DJ Nicky R ter APRE SKI žur, igre, šola smučanja in bogate nagrade. Brezplačni test smuči Salomon.

Canazei je del največjega italijanskega smučarskega kompleksa Dolomiti Superski. Skupno obsega preko 210 kilometrov prog.

Odlična ponudba od krplanja in drsanja do bogate kulinarične ponudbe. Vsak dan si lahko izberete drugo izhodiščno mestece, odvisno od zahtevnosti smučarije.

Piancavallo je smučišče v Furlaniji z najvišjim vrhom 2064 m. Ima 25 km smučarskih prog in 26 km tekaških prog.

Bogata ponudba zajema še Funpark za deskarje na snegu, snežni park za najmanjše, sankališče, proga za drsanje in mnoge druge zabavne stvari, tako za mlade kot stare.

Slovenija
kranjska gora

Kraj, kjer si roko podata tradicionalna gorska domačnost in športna dinamičnost. Od zahteve proge, do prog za začetnike.

Praznujmo skupaj 70 let obratovanja prve žičniške naprave. Super družinski vikendi, z brezplačnim kopanjem v bazenih in popusti na smučarske vozovnice.

Vabimo vas v smučarsko središče, ki vam ponuja skoraj vse: smučanje, bordanje, tek na smučeh in bogato dodatno ponudbo.

Tradicionalna otvoritev smučarske sezone. Bogata ponudba od izposoje opreme, šole smučanja in bordanja do vožnje z motornimi sanmi ali s konjsko vprego.

Francija

Raj za ljubitelje ljubitelje snežnih poljan s celega sveta & snežne zabave! Najboljša smuka v Evropi in zabava na snegu za vse generacije.

 FESTIVAL BOARDERWEEK– EPSKI RAJ ZA LJUBITELJE SMUČANJA IN DESKANJA. Nepozabni APRE SKI žuri in party zabave do jutranjih ur v največji diskoteki v Alpah

Čudovita pokrajina z visokimi gorami in odličnimi pogoji za smučanje, s kar preko 250 kilometrov smučarskih prog.

Smučišče sredi narodnega parka se pohvali z odlično ponudbo za vse ljubitelje smučanja. Ne spreglejte edinstvenega prostora za piknik s čudovito razgledno teraso.

les2alpes

Eno najstarejših smučarskih vasi v Franciji s 225 kilometrov smučarskih prog nudi odlično smuko za vse smučarje.

Zabava na smučeh ali brez njih. Krplanje, zimski trail, plezanje po zaledenelih slapovih ali hoja z derezami po zaledenelih potokih. Števili bari in nepozaben apres-ski.

Priporočamo
Back To Top