Kontaktirajte nas:
skip to Main Content

Sanjska potovanja

Latinska in Severna Amerika

Zagotovljeno!

Pobegnite evropski zimi v topel objem Karibov. Prestolnica Havana, s tobakom in sladkornim trsom zasajena pokrajina Pinar del Rio, Hemingwayjev Cojimar, kolonialni mesti Trinidad in Cienfuegos, objem morja v Varaderu z ALL-INCLUSIVE oddihom!

Odhod: 25.12.2018
Trajanje: 10 dni

Kmalu zagotovljeno!

Potovanje po starih kolonialnih mestih s pridihom socializma. Od tobačnih polj na severozahodu do prestolnice salse na jugovzhodu, na koncu še rajske plaže in oddih ob morju. Kot eden od vrhuncev pa tudi vožnja s starodobniki po Havani – nepozabno!

Odhod: 8.2.2019
Trajanje: 12 dni

Kmalu zagotovljeno!

Uživali boste v bogati zapuščini predkolumbovskih kultur (Majev, Toltekov, Aztekov), spoznavali očarljivost Indijancev, raziskovali kolonialna mesta, se prepustili glasbi mariačev in razigrani kulinariki in se sprostili na peščenih plažah Mehiškega zaliva. Doživite temperament Mehike!

Odhod: 26.12.2018
Trajanje: 14 dni

Zagotovljeno!

Skrivnostni Machu Picchu in mistično jezero Titikaka, veličastna prestolnica La Paz, vedno živahni Buenos Aires s širokimi avenijami ter najboljšimi steakhouse-i ter na koncu razigrani Rio, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. Štiri države – nešteto obrazov Latinske Amerike v enem potovanju!

Odhod: 22.11.2018
Trajanje: 15 dni

Skoraj zagotovljeno!

Mesto, ki nikoli ne spi. Z eno samo dlanjo zajema prav vse kulture tega sveta. V zraku je toliko navdiha, da ga neštete galerije, muzeji, gledališča, koncertne dvorane in restavracije še komaj zmorejo zadržati, preden pljuskne čez rob čaše. Nastanitev v odličnem Doubletree by Hilton Metropolitan. V program vključena tudi lahka večerja v znamenitem Grand Central Oyster baru.

Odhoda: 17.1.2019, 28.2.2019
Trajanje: 5 dni

Azija in Oceanija

Zagotovljeno!

Preplet blišča, skromnosti, leska in trdega življenja nikogar ne pusti ravnodušnega. Sveta reka Ganges v Varanasiju predstavlja številnim Indijcem najsvetejšo točko dežele in opazovanje obrednega kopanja in čaščenja na obrežju reke je edinstvena izkušnja. Prav tako se vtisne v spomin obisk Agre ter sprehod do mogočnega Tadž Mahala.

Odhod: 17.11.2018
Trajanje: 9 dni

Skoraj zagotovljeno!

Potovanje, kjer boste poleg živahne Manile in trekinga ter vožnje s terenskimi vozili do vulkana Pinatubo obiskali tudi otok Bohol, ki prestavlja raj za ljubitelje neokrnjene narave in prekrasnih plaž. Na koncu potovanje je vključenih nekaj dni za oddih v hotelu na plaži otoka Bohol, vključena pa je tudi silvestrska večerja!

Odhod: 22.12.2018
Trajanje: 12 dni

Skoraj zagotovljeno!

Dežela tisočerih odtenkov zelenega gozda, modrega morja ter beline peščenih obal. Raznolika narava in izjemno bogastvo živalskih vrst navdušuje tako popotnike kot biologe. Tu se lahko od blizu srečate z orangutani, spoznate odmaknjene kotičke džungle ter uživate v nakupih v bleščečem Kuala Lumpurju.

Odhod: 24.12.2018
Trajanje: 11 dni

Skoraj zagotovljeno!

Za vse, ki iščete kratek skok v Azijo za odlično ceno, se hočete v času bivanja naučiti kakšno novo jed, doživeti »One Night In Bangkok« uživati v odlični hrani, ugodnih nakupih, topli klimi in še čem, je to pravo potovanje. Hotel v središču mesta, obisk plavajočih tržnic in mogočnih templjev ter predvsem – nepozabni utrip Bangkoka!

Odhod: 12.3.2019
Trajanje: 6 dni

Skoraj zagotovljeno!

Potovanje je popolno doživetje najlepšega, kar ponujata čarobna otoka Nove Zelandije ter rajski otok Fidži. Bujni severni otok z gozdovi dreves Kauri, razvejano obalo ter številnimi gejzirji in jezeri. Mogočen južni otok z veličastnimi Južnimi Alpami. In na koncu umirjeno križarjenje po Fidžiju.

Odhod: 19.3.2019
Trajanje: 19 dni

Skrivnostne dežele mističnega orienta

Zagotovljeno!

Decembrsko vzdušje, odlične možnosti nakupov, obisk novega Louvra, vzpon na najvišjo stolpnico na svetu Burj Al Khalifa, oddih ob toplem morju in možnost opazovanja enega najlepših novoletnih ognjemetov na Bližnjem vzhodu z pravljičnega predela Madinat Jumeirah. Dobra cena in super hoteli. Odlično potovanje za nepozaben skok v novo leto!

Odhod: 28.12.2018
Trajanje: 7 dni

Zagotovljeno!

Dubaj ima dve plati popotniškega raziskovanja. Futuristični svet arhitekturnih presežkov z najvišjim stolpom na svetu Burj Khalifa in številna nakupovalna središča Dubaja so vzporednica staremu Dubaju, predelu Deira, ki ga zaznamujejo mošeje in tradicionalne tržnice. Obdobje neverjetnih priložnosti v času Festivala nakupov v Dubaju.

Odhod: 16.1.2019
Trajanje: 7 dni

Zagotovljeno!

Maroko je čaroben v vseh letnih časih, v času novega leta pa je magija prav posebna. V trenutku, ko stopimo na maroška tla, začutimo, da smo prišli v nenavadno deželo. Ni povsem afriška, ni povsem arabska, ni povsem evropejska, ampak je kombinacija vsega. Razpeta med dve morji, dva kontinenta in tri kulture, vedno dramatična vedno nepredvidljiva.

Odhod: 27.12.2018
Trajanje: 8 dni

Zagotovljeno!

Prepustite se počasnemu toku reke Nil, ki vas bo popeljal proti Asuanu, obdanem z bujnim zelenjem ter redkimi eksotičnimi drevesi, grmi in cvetovi. Občutite brezčasnost zgodovinskega Luksorja z okolico, kjer leži večina egiptovskih spomenikov, tudi legendarna Dolina Kraljev. Kombinacija hotelov 4/5*, ladje 5* ter vlaka ponuja res raznoliko doživetje Egipta, ki navduši vsakogar.

Odhod: 22.2.2019
Trajanje: 8 dni

Zagotovljeno!

Doživite pravo arabsko pravljico v eni najbolj pristnih držav Bližnjega vzhoda. Oman je pred nekaj stoletji vladal celotni vzhodni Afriki ter imel glavni kraljevi sedež na otoku Zanzibar. Danes pa je to urejena, moderna država, ki poleg tradicionalne arhitekture in sodobnih vplivov v živahnem Muscatu ponuja mogočne kanjon in skalna hribovja ki se pnejo do višine 2.500 in čez.

Odhod: 12.11.2018
Trajanje: 8 ali 11 dni

Sanjske počitnice s pridihom Afrike

Zagotovljeno!

Mavricij je otok tisočerih obrazov. Kljub svoji majhnosti je eden najbolj poseljenih otokov na svetu in zelo priljubljen med turisti. Vabi vas s svojimi nebeškimi plažami, raznolikim živalstvom in bujnim rastlinstvom. Hkrati lahko obiščete templje, kitajske četrti in preproste ribiške vasice. Občudujete lahko mogočne slapove in čudovite botanične vrtove ter koralne grebene.

Odhod: 25.12.2018
Trajanje: 10 dni

Skoraj zagotovljeno!

Skupina zelenortskega arhipelaga leži med Afriko, Ameriko in Evropo ter predstavlja najbolj zahodno točko Afrike. Otoki vas bodo navdušili s svojo neokrnjeno naravo, živahno mešanico afriške in portugalske kulture in izvrstno kulinariko. Poseben pečat potovanju zagotovo dajejo prijazni domačini, skrite vasice in odmaknjenost ter spokojnost. Popoln odklop!

Odhod: 19.1.2019
Trajanje: 8 dni

Skoraj zagotovljeno!

Potovanje, ki je popolna kombinacija safarija z izbrano nastanitvijo, ki omogoča neverjetno opazovanje živali ne samo med vožnjo temveč tudi med bivanjem v lodžih. Možnost za fotografijo slonov in žiraf z mogočnim Kilimandžarom v ozadju, srečanje z domačini in na koncu oddih v ob morju blizu Mombase.

Odhod: 23.3.2019
Trajanje: 12 dni

Najbolj priljubljene destinacije
Ne spreglejte
Back To Top